
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی استان بوشهر؛ این مراسم که به همت حوزه هنری و با همراهی سپاه ناحیه مالک اشتر بوشهر برگزار شد، به پاسداشت یاد و خاطره شهید جوهرزاده و حماسهآفرینیهای رزمندگان بوشهری در عملیات آزادسازی خرمشهر اختصاص داشت.
در این شب خاطره، ابراهیم تشکری، دوست و همرزم شهید جوهرزاده، به بیان ویژگیهای برجسته اخلاقی و رفتاری این شهید پرداخت. او با اشاره به فعالیتهای کمیتههای انقلاب در اوایل انقلاب، به نقل از یکی از بستگان شهید، خاطرهای از برخورد شهید جوهرزاده با یک زوج جوان را بازگو کرد:
"در آن روزها که کمیتهها در زمینه امر به معروف و نهی از منکر فعالیت داشتند، روزی یک زوج جوان در خیابان قدم میزدند که ماشین کمیته جلوی آنها ایستاد. در همین حین، شهید جوهرزاده با موتورش به آنجا رسید و از نیروهای کمیته پرسید: 'میخواهید چه کار کنید؟' آنها پاسخ دادند که می خواهند سوال کنیم که آیا محرم هستند یا نه. شهید جوهرزاده در جواب گفت: 'فرض کنیم که محرم نیستند. شاید همدیگر را میخواهند و قصد دارند در آینده ازدواج کنند؟ولی الآن شرایطشون مهیا نیست و از روی ناچاری به خیابان آمدهاند. لطفاً از انجام هرگونه برخورد غیرضروری خودداری کنید.' نیروهای کمیته با دیدن ظاهر انقلابی شهید جوهرزاده، سخنان او را پذیرفتند و از آنجا رفتند. چند سال بعد، آن دو نفر ازدواج کردند و با شیرینی به خانه شهید جوهرزاده آمدند، اما او به منطقه جنگ رفته بود و دیگر بازنگشت."
تشکری در ادامه با اشاره به تعهد شهید جوهرزاده به بیتالمال، خاطرهای از دوران همکاریشان در بنیاد شهید نقل کرد: "در یک روز تابستانی و هوای گرم، بعد از اتمام ساعت کاری داشتیم می رفتیم سر خیابان تاکسی بگیریم بریم خونه که شهید ناصر گفت من باید برگردم اداره. گفتم چرا؟! گفت یادم رفته این سوزن ته گرد را سر جاش بزارم! گفتم این که چیزی نیست بنداز بریم گرمه! گفت نه مال بیت المال! شما برید من میرم میزارم و خودم برمی گردم گفتیم برو بیا ما منتظرتیم! این نشان از اعتقادات و باورهای راسخ آن شهید داشت."
وی در پایان سخنان خود، به تأثیرگذاری شهید جوهرزاده در جبهه اشاره کرد و گفت: "او در جبهه خیلی از بچه ها را نماز شب خوان کرد! یکی از رفتارهای زیبا و برجسته ایشان دعوت مخفیانه همراه با محبت و ملاطفت ومهربانی دوستان خود به نماز شب خواندن بود."
در بخش دیگری از این مراسم، سیروس غریبی و اسماعیل بهبهانی، از دوستان شهید ناصر جوهرزاده، با به اشتراک گذاشتن عکسهای مشترک خود با شهید به بیان خاطرات خود از هر عکس پرداختند.
همچنین، سرهنگ پاسدار بازنشسته موسی میرزایی، از رزمندگان حاضر در عملیات بیتالمقدس، به نقش دلاورانه رزمندگان بوشهری در آزادسازی خرمشهر اشاره کرد.
وی با یادآوری استقرار نیروهای بوشهری در مناطق مختلف نبرد، تصریح کرد: «در عملیات چهارم که از شلمچه ایران به بصره عراق انجام شد، نقش برجسته رزمندگان بوشهری در اردیبهشت ۶۱ بسیار مؤثر بود که نهایتاً منجر به آزادسازی خرمشهر شد.»
میرزایی با تاکید بر حضور پرشور جوانان در جبهههای نبرد، افزود: «بسیاری از این رزمندگان ۱۹ ساله بودند و با وجود سن کم، شجاعت و شهامت مثالزدنی از خود نشان دادند.»
وی در پایان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: «بوشهریها در کنار سایر رزمندگان، با دلاوری و جانفشانی خود، در آزادسازی خرمشهر حماسهای ماندگار آفریدند و نام خود را در تاریخ این سرزمین جاودانه ساختند.»
در این مراسم، از موشن گرافی «ما سه نفر»؛ خاطرات شهید مجید مرادزاده، از عملیات بیت المقدس، تولید بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس رونمایی شد.