خاطرنشان کرد: نگاهی مردمی که به مقوله تئاتر وجود دارد و همچنین ارتقا نمایش دینی و معنوی که با زبان ساده، درعینحال مفید و مستمر ثمر باشد را باید سرلوحه کار خود قرار دهیم.
وی در خصوص نقش مسجد و توسعه تئاتر افزود: مسجد پایگاه هنر دینی بهخصوص تعزیه است و در دورههای گذشته استعدادهای خوبی شناسایی و پرورش داده شد که در شرایط کنونی نیز از طرف حوزه هنری به شکل هدفمندتر و سازماندهی منظم در حال شکلگیری و اجرا میباشد که تاکنون 7 جلسه در محله امامزاده برای کودکان و نوجوانان در مناطق کم برخوردار انجام شده است.
مدرس تئاتر در محلات جنوبی وکم برخوردار ادامه داد: با توجه به اینکه در مسجد افراد عام حضور دارند باید نمایش، موضوع با زبان ساده و دغدغه روز جامعه باشد تا نوجوانان و جوانان بتوانند مشکلات خود را بیان و راهکار برای حل مشکلات در جامعه ارائه دهند.
وی با توجه به جایگاه مسجد خاطرنشان کرد: به گفته امام خمینی و رهبر عزیز انقلاب تئاتر یک منبر است و وقتی این نمایش در مسجد اجرا میشود جوانان ما به یک خودباوری میرسند که میتوانند دغدغههای خود را بیان کنند.
احمدرضا قربانی با اشاره به حضور 3 مربی در مسجد برای آموزش کودکان و نوجوان و تأثیر آن یادآور شد: سید اکبر موسوی، احمد قربانی و لیلا منصوری که در این دوره به عنوان مربی با حوزه هنری انقلاب اسلامی استان بوشهر در زمینه آموزش تئاتر همکاری دارند همگی نمایش دینی کارکرده بودند و با فضای مسجد آشنا بودند با توجه به وجهه مشترک. صداقتی که داشتند ارتباط تنگاتنگی به وجود آمد که تأثیر بسزایی در آموزش دارد.
وی در رابطه با دوره آموزشی افزود: بیشتر نگاه به مقوله آموزش تئاتر به نوجوان و اجرای تئاتر دینی در مدت کوتاه میباشد.