با تقدیر از برگزیدگان؛

کاروان شعر انقلاب به همراه آئین اختتامیه سوگواره شعر آئینی از عرشیان نینوا برگزار شد

کاروان شعر انقلاب به همراه آئین اختتامیه سوگواره شعر آئینی از عرشیان نینوا برگزار شد
کاروان شعر انقلاب به همراه آئین اختتامیه سوگواره شعر آئینی در نگارخانه سوره با تقدیر از برگزیدگان برگزار شد.
شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۱:۲۶
کد خبر :  ۱۳۶۷۷۳

 

 

به گزارش روابط عمومی حوزه هنری استان بوشهر، امید پارسایی فر در این مراسم با تأکید بر توجه به" ایران آینده" در آثار هنرمندان گفت : بی‌شک یکی از ارکان تمدن اسلامی داشتن اندیشه با  هنری توأمان است که بتواند در قالب آثار هنری خلق و به زیبایی ارائه و با نگاهی امیدوارانه به آینده ، ارائه شود.

رییس حوزه هنری استان بوشهر در ادامه با اشاره به ایام دهه فجر و اندیشه بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تصریح کرد: یکی از رموز موفقیت حضرت امام خمینی (ره) در سال 1342 ، داشتن  تصویری از آینده ایران بر اساس مبانی فقه و وحی بود که وی موفق شد به فضل الهی، این انقلاب را نیز  به  شکلی اعجاب انگیز سرانجام برساند.

ایشان یادآور شد: یکی از رسالت‌های هنرمند، فهم آینده و  ترسیم آینده است.

دبیر کمیته هنری ستاد دهه فجر استان بوشهر افزود: یکی از ابعاد پایداری هنر معاصر، برای ساختن آن آینده آرمانی ، بر اساس ابعاد ویژگی‌های است که همه ما در تمدن نوین اسلامی در انتظار آن هستیم.

وی افزود: آنچه ما از شرایط  و وضعیت معاصر می‌بینیم و رصد می‌کنیم، نشان‌دهنده این است که جوان‌ها و رویش‌ها، فارغ از همه دغدغه‌های موجود اقتصادی و اجتماعی، به شکلی برجسته و چشمگیر به جلو می‌آیند و این می‌طلبد که انشا الله دستگاه های فرهنگی  برای این رویش‌های انقلاب اسلامی در واپسین قرن معاصر  تلاش کنند که انشا الله همه‌ی ما به آن جامعه مهدوی و آرمانی دست‌یابیم.

 ایشان در خصوص فعالیت‌های هنری و ادبی در استان یادآور شد: الحمدالله این جریان‌های ادبی که در استان توسط جوانان و باراهنمایی پیشکسوتان شکل‌گرفته، روزبه‌روز باصلابت پیش می‌رود.  

پارسایی فر با بیان این مطلب حوزه هنری خدمتگزار جریان هنر انقلاب اسلامی در استان است افزود : از شاعرانی که محبت کردند" کاروان شعر انقلاب" را برای انقلاب اسلامی و ادبیات عاشورایی به تحرک و پویایی درآوردند باید قدردانی جدی شود.

 وی  افزود : اشعار شاعران در رویداد ادبی " از عرشیان نینوا "  همه گواه این امر می‌باشد که الحمدالله در این زمان خاص ، اندیشه، هنر، کلام بزرگواران درنهایت و  ایجاز و تبلور حضور دارند.

وی در ادامه یادآور شد : خوشحالیم که خداوند این توفیق دست داد که بتوانیم در دهه مبارک فجر، خدمتگزار ادبیات و اندیشه هنر انقلاب اسلامی در چهل دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی باشیم.

گفتنی است در این مراسم دکتر بشیر علوی پیرامون  ویژگی‌های شعر انقلاب اسلامی» به سخنرانی پرداخت و همچنین شاعران ضمن قرائت اشعار خود پیرامون انقلاب و فاطمی از شاعران برگزیده در بخش شعر آئینی از عرشیان نینوا تقدیر شد.

 

 

 

مدیرکل حفظ آثار و نشر دفاع مقدس بوشهر:

هنریکی از کمالات است

سرهنگ پاسدار  علیرضا غریبی» با اشاره به اینکه شاعرانی که در قالب حوزه هنر، با عاشورا و انقلاب اشعار خود را تلفیق کرده‌اند گفت: عاشورا و انقلاب دو گوهر گران‌قدر است که به زیبایی شاعران در این عرصه آثار خلق کرده‌اند.

سرهنگ پاسدار علیرضا غریبی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان بوشهر در مراسم کاروان شعر انقلاب و آیین اختتامیه دومین شعر آیینی» از عرشیان نینوا  در نگارخانه سوره در حوزه هنری انقلاب اسلامی استان بوشهر ضمن تبریک به چهل دومین سال پرو برکت انقلاب اسلامی ایران و سالروز میلاد دخت نبی اکرم حضرت زهرای مرضیه (س) اظهار داشت: هنریکی از کمالات است و انسان زمانی که به کمال می‌رسد به قربت الله  توفیق حاصل می‌کند.

ایشان با اشاره به اینکه هنرمندی نشانی از هنر خداست و شهادت هنر مردان خداست خاطرنشان کرد: شهادت ابزار و وسیله تکمیل‌کننده انسان است.

 مدیرکل حفظ آثار و نشر دفاع مقدس بابیان اینکه حضرت زینب (س) با کلمات شیوا و رسای خود در واقعه کربلا با تفکرات و بیان خود هنر ایجاد کرد گفت: جمله زیبای «ما رأیت الله جمیلا» یک جمله هنرمندانه از بیان این حضرت بود.

 

ادبیات انقلاب اسلامی ، ادبیاتی امیدوار و آرمان‌گرا است

 

بشیر علوی در مراسم کاروان شعر انقلاب از طرف حوزه هنری استان بوشهر در نگارخانه سوره برگزارشده بود به تعریف ادبیات انقلاب پرداخت و یادآور شد: ادبیات انقلاب یعنی متون ادبی انقلاب، که این متون شامل داستان، فیلم، نقاشی، مجسمه‌سازی و... هم می‌شود.

وی یادآور شد: از ویژگی‌های بارز انقلاب اسلامی حضور روشن و گسترده نگرش‌ها، ارزش‌ها، باورها و هنجارهای اسلام و فرهنگ شیعی مستقیم و غیرمستقیم در آثاراست.

این پژوهشگر  افزود: ادبیات انقلاب اسلامی، ادبیاتی امیدوار و آرمان‌گرا است که مردمی بودن و مردمی گرایی از وجوه دیگر ادبیات انقلاب اسلامی است.

وی یادآور شد: نگاه هم‌زمان آفاقی و انفسی از دیگر ویژگی‌های ادبیات انقلاب است به این تعبیر که در شعر و نثر انقلاب هم مسائل عینی و محسوس اجتماعی و فردی مطرح می‌شود و هم مسائل درونی و انفسی، ادبیات انقلاب هم جلوه‌های عارفانه و معنوی و درونی دارد و هم به‌شدت نسبت به مسائل بیرونی و اجتماعی و جهان حساس است.

ایشان در رابطه با زایندگی از جلوه‌های دیگر ادبیات انقلاب اسلامی افزود:

 با هم‌آیی و تلفیق ملیت و دین در آثار ادبی انقلاب بارز و محسوس است؛ پویایی، سرزندگی و زایندگی از جلوه‌های دیگر ادبیات انقلاب اسلامی است؛ ادبیات انقلاب هم در عمق وهم در گستره و پهنا، زاینده و فزاینده است. متانت و وقار ادبی (نجابت و حیای تکنیک)، از وجوه ممتاز ادبیات انقلاب اسلامی است.

ارسال نظر